Michael Page

Wietse Louwes

Waar de financiële sector zich al jaren geconfronteerd ziet met een veelvoud van (internationale) regulators en verscherpt toezicht, is ook buiten de financiële sector de urgentie ontstaan om compliant te zijn met wet- en regelgeving. Onze gespecialiseerde risk & compliance divisie bestaat uit een klein team van ervaren Recruitment Consultants die de eisen en behoeften van iedere unieke functie op het gebied van risk & compliance verstaan. Immers, karakter en persoonlijke eigenschappen, in combinatie met belangrijke technische vaardigheden, achtergrond en ervaring maken een kandidaat al dan niet geschikt. Al onze Recruitment Consultants hebben een uitgebreid netwerk in beide markten en kunnen vanuit jarenlange ervaring ontwikkelingen duiden die zij binnen de verschillende sectoren waarnemen.

Michael Page Risk & Compliance is gespecialiseerd in de werving & selectie van gekwalificeerde professionals voor permanente functies, tijdelijke contracten en interim opdrachten, variërend van junior rollen tot functies op directieniveau. Dankzij onze consultatieve benadering van het recruitmentproces hebben wij met succes wervings- & selectieopdrachten uitgevoerd in verschillende sectoren. Door met onze klanten duurzame relaties op te bouwen die voor beide partijen voordelig zijn, hebben wij het vertrouwen gewonnen van bedrijven variërend zowel binnen als buiten de financiële sector.

Bovendien hanteren wij een resultaatgerichte aanpak, met een vergoedingstructuur die is gebaseerd op de succesvolle afloop van ons bemiddelingstraject. Verlaat uw nieuwe werknemer binnen vier maanden na plaatsing uw organisatie, zorgen wij kosteloos voor een geschikte vervanger.

Meer informatie?

Michael Page Amsterdam
WTC / Strawinskylaan 421
1077 XX Amsterdam
Tel : +31 20 578 9444
https://www.michaelpage.nl/