Locatie

Het Compliance & Risk Congres 2020 wordt gehouden in het Planetarium te Amsterdam. Het Planetarium ligt aan de rand van Amsterdam, midden in het groene hart van het Gaasperpark en op 20 minuten rijden vanaf Schiphol. Het congres is uitstekend te bereiken, hoe u ook reist.

Openbaar vervoer

Reist u met de trein dan neemt u vanaf Amsterdam Centraal of Amsterdam Amstelstation metro 53 richting Gaasperplas. Bij eindhalte Gaasperplas stapt u uit en en volgt u linksaf het fietspad. Na 2 minuten lopen vindt u het Planetarium aan uw rechterhand.

Via station Bijlmer Arena of Station Weesp neemt u bus 47 en stapt u uit bij halte Gaasperplas. Vanaf het busstation volgt u het fietspad naar links en na 1 minuut lopen vindt u het Planetarium aan uw rechterhand.

Auto & Parkeren

Planetarium Amsterdam is bijzonder goed bereikbaar via de A1, A2 en A9. Let op: Het adres voor het navigatiesysteem is Loosdrechtdreef 3, Amsterdam. Bij aankomst herkent u het parkeerterrein aan de bekende Planetarium vlaggen. U kunt op het terrein van het Planetarium parkeren.