Robby Philips

Robby Philips (1976) is Pre-Sales & Partner Manager bij BusinessForensics. Tot 2006 was Robby als software specialist werkzaam bij IBM (websphere, DB2, AIX, MQ etc.) en daarna zette hij de stap in de wereld van Governance, Risk and Compliance. Dankzij deze combinatie van IT en GRC business kennis is Robby in staat om prospects, partners en klanten te begeleiden tijdens de implementatie van de BusinessForensics oplossing HQ. Daarbij heeft hij zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in klanten uit de financiële sector zoals banken en verzekeraars.

Robby weet de Risicomanagement vraagstukken van de klant te vertalen naar de mogelijkheden van de HQ product suite. Elke implementatie komt neer op de kunst van het ‘groot’ denken en ‘klein’ beginnen, en vervolgens stap voor stap uitbouwen. De klantorganisatie meekrijgen zodat de oplossing daadwerkelijk gebruikt wordt en de business case gerealiseerd wordt, is het ultieme doel. Met name de ervaring die Robby heeft opgedaan in grote projecten verspreid over landen als Canada en Rusland, hebben er toe bijgedragen dat hij in staat is complexe risico management vraagstukken te vertalen naar software requirements.

“Elk bedrijf, groot of klein, moet beseffen dat de wereld aan het veranderen is en dat data steeds belangrijker worden. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om bedrijfsprocessen te optimaliseren en de risico’s te beperken.”

Bekijk profiel op linkedin

Programma voor Robby Philips

Bekijk het volledige programma

Alle sprekers

T.b.d.

... lees meer

Ronnie Overgoor

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland... lees meer

Robby Philips

Robby Philips (1976) is Pre-Sales & Partner Manager bij BusinessForensics Tot... lees meer

Martin Defauwes

Martin has a Master of Science degree in Physics and Astronomy and a Master’s... lees meer

Brenno de Winter

Brenno de Winter (1971) schreef voor het eerst een computerprogramma op vijfjarige... lees meer