Partners

Verinq Risk Management

Verinq Risk Management is opgericht door Fred Teeven en Rene Troost. In de visie van Verinq zijn mensen, die de ultieme verantwoordelijkheid hebben, de centrale factor in goed Risk Management. Processen, automatisering en organisatiestructuur zijn instrumenten, maar verantwoordelijkheid kan niet worden uitbesteed aan deze ‘tools’. Het gaat tenslotte niet alleen om de juiste weg te volgen, het juiste proces te bewandelen, maar ook om de juiste dingen doen. Aan het ‘eind van de rit’ gaat het niet alleen om de dingen goed te doen, maar juist ook om het doen van de goede dingen.
Wij, als oprichters, ons team en onze strategische partners zijn ons daar volledig van bewust. Samen hebben we een missie. Gebaseerd op solide ervaring willen we met pragmatische-, effectieve- en kostenbesparende oplossingen komen, op een wijze zodat u uw eindverantwoordelijkheid kunt nemen.

Validata Group

De Validata Group is gespecialiseerd in het screenen van personen en doet dit voor verschillende markten, zoals bijvoorbeeld employment screening in de arbeidsmarkt (CV-OK) en het screenen van huurders en kopers voor de woningmarkt (Wonen-OK). Met slimme software (SaaS) worden opdrachtgevers in alle sectoren maximaal ontzorgt bij dit privacy gevoelige en complexe proces.

Als marktleider op het gebied van het screenen van mensen en organisaties helpen wij onze opdrachtgevers om, wereldwijd, veel betere beslissingen te nemen bij het aangaan van nieuwe, of het continueren van bestaande samenwerkingen. De Validata Group levert via haar dienstverlening een concrete bijdrage aan een beter functionerende en veiligere omgeving, waardoor de kans op materiële of immateriële schade aantoonbaar afneemt.

TM7 IT Innovators

More and more companies are implementing Artificial Intelligence (Al) and Natural Language Processing (NLP) to automate and speed up their processing and increase customer satisfaction. Customer expectations for delivery and quality are increasingly demanding. These high expectations cannot be met without implementing intelligent software that can handle large amounts of unstructured data.

TM7 actively carries out R&D in the field of language technology sometimes together with carefully selected partners. Our R&D investment has resulted in a growing suite of tools. Our tools address a variety of unstructured digital content challenges. Some examples are: enabling selection and playback of original audio court session recordings, summarize digital textual content while maintaining the right central theme and the extraction of relevant information from content, such as persons, companies, key concepts and such. The possibilities for using language technology are endless. Let’s get in touch and explore the right solution jointly!

Sparq

Sparq is the first customer-driven, end-to-end RegTech platform that empowers organizations to comply with the increasing regulatory pressure. It does so by combining the most promising initiatives in the market into a single solution.

Riskjourney

Riskjourney gaat naar het waarom van risicomanagement die voor elke organisatie uniek is. Waar liggen de risico’s: het verleden, heden of de toekomst? Zijn ze te voorkomen of is genezenstrategie ook een optie?  Ga met ons uw reis aan naar een hogere riskcompetence!

RISKID

RISKID is een risicomanagement tool met de focus op twee aspecten: collaboratie en gebruikersgemak. Wij geloven dat effectief risicomanagement alleen bereikt kan worden door alle stakeholders te betrekken bij het risicoanalyse proces. Met RISKID wordt risicomanagement interactiever en vergroot u het risicobewustzijn van uw organisatie.

RISKID is een onderdeel van TeamSupport, Creating Together B.V. en is een innovatief softwarebureau, dat in samenwerking met wetenschappers en specialisten op het gebied van risicomanagement ontwikkeld is. Met behulp van onze hoogwaardige technologie is het mogelijk een betrouwbare basis te leggen voor besluitvorming en planning op het gebied van risicoanalyses en risicomanagement.

Uit wetenschappelijk (gepubliceerd) onderzoek is komen vast te staan dat de door ons ontwikkelde software op eenvoudige en gebruikersvriendelijke manier toe te passen is.  RISKID levert haar producten en diensten aan de wetenschap, (internationale) overheden, de zorgsector en nationale en internationale ondernemingen.

Probability & Partners

Probability & Partners is a risk advisory firm offering risk management and quantitative modelling solutions to companies within financial sector, corporates and non-profit organizations. We help you understand and quantify risks your organization is facing and exploit these risks to your advantage.

We provide risk management, investment and trading solutions, utilizing our deep understanding of your business and cutting edge quantitative analytics. We offer all the essential components for a coherent risk management framework. For this we adopt the approach whereby every component of a risk management solution is covered by an experienced specialist in that field. Our partners and consultants have extensive experience risk management and modelling. For your risk management needs, we offer an extensive and coherent proposition.

Our fields of expertise:

 • Strategic Risk Assessments
 • Financial Risk Management
 • Quantitative Modelling
 • Operational Risk Management
 • Privacy and IT security
 • Compliancy

We offer services in the fields of:

 • Consulting
 • Managed Service
 • Interim
 • Projects

For more information, please contact us. We gladly share our knowledge and experience with you.

NICE Actimize

NICE Actimize is the largest and broadest provider of financial crime, risk and compliance solutions for regional and global financial institutions, as well as government regulators. Consistently ranked as number one in the space, NICE Actimize experts apply innovative technology to protect institutions and safeguard consumers and investors assets by identifying financial crime, preventing fraud and providing regulatory compliance. The company provides real-time, cross-channel fraud prevention, anti-money laundering detection, and trading surveillance solutions that address such concerns as payment fraud, cybercrime, sanctions monitoring, market abuse, customer due diligence and insider trading. Find us at www.niceactimize.com, @NICE_Actimize or Nasdaq:NICE.

Nederlands Compliance Instituut

Het Nederlands Compliance Instituut helpt met kennis, opleidingen, advies en detachering organisaties om compliance en integriteit te versterken om de organisatie te  behoeden voor misstappen. Ons handelen is altijd professioneel, integer en dienstbaar.

Michael Page

Bijna vier decennia geleden werd Michael Page opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag wordt de organisatie wereldwijd erkend als toonaangevend specialist in de werving & selectie van vaste en interim professionals. Vanuit meer dan 150 vestigingen in ruim 35 landen, bieden wij onze klanten – variërend van het MKB tot multinationals – exclusieve toegang tot een poule van (inter)nationaal talent.

Samen met Page Personnel en Page Executive maakt Michael Page deel uit van PageGroup, die sinds april 2001 op de London Stock Exchange genoteerd staat. Michael Page kan, zowel op het niveau van professionele medewerkers als op managementniveau, een sterk trackrecord van succesvolle werving- & selectieopdrachten voorleggen.

 

 

LexisNexis

LexisNexis Business Information Solutions (BIS), onderdeel van Reed Elsevier, is een vooraanstaande informatieleverancier voor professionals in verschillende sectoren wereldwijd. Op het gebied van Risk & Compliance helpt LexisNexis om uw organisatie te beschermen tegen imagoschade en alert te zijn op signalen van fraude, corruptie, faillissementen en te voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving, zoals de wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).

LexisNexis biedt een totaaloplossing om de werkprocessen in uw organisatie optimaal in te richten voor screening en monitoring. U heeft toegang tot real time informatie uit relevante (inter)nationale databanken om uitgebreide due diligence uit te voeren en zo te voldoen aan de verplichtingen.

Grippr

Grippr is een inkoopadviesbureau op e-procurement. De focus van Grippr ligt op het digitaliseren en automatiseren van inkoopprocessen – Procurement made Digital. Grippr gelooft niet in dikke rapporten, wel in pragmatische oplossingen. Al uw inkoopdata gecentraliseerd en op ieder moment inzichtelijk, want inzicht is de eerste stap naar een beter P2P.

Hoe ziet het waarmaken van uw volgende inkoopstap eruit volgens Grippr?

Grippr biedt een totaalpakket aan diensten:

 • Het opstellen van een “Procurement Roadmap”. Na een diepgaande analyse op de werkvloer brengen wij de stappen in kaart die zullen leiden naar efficiënte en digitale inkoop, overzichtelijk en effectief.

Vervolgens zijn er twee opties:

 • U kunt zelf met deze verbeterpunten aan de slag gaan;
 • Of wij ontzorgen u hierin. Dit betekent dat wij samen met u op zoek gaan naar geschikte gedigitaliseerde oplossingen. Bijvoorbeeld met een selectie van het softwarepakket dat het best past bij uw inkoopafdeling.
 • Ook de implementatie van het geselecteerde softwarepakket kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Wij verlaten uw organisatie pas wanneer de software naar de volle 100% tevredenheid werkt.
 • Grippr verliest ook daarna zijn klanten niet uit het oog: wanneer u behoefte hebt aan “coaching on the job” zullen wij u ook na de implementatie van de e-procurement software adviseren en helpen waar nodig.
 • Wilt u nog een stapje verder gaan, dan is Grippr’s “Procurement as a Service” wellicht iets voor u. Op deze manier kunnen organisaties gebieden van hun inkoop outsourcen. Met de online portal behoudt de klant de controle en monitoring.

Grippr – Procurement Made Digital

Fraude Film Festival

Dit jaar vindt op 4 en 5 oktober de vijfde editie plaats van het Fraude Film Festival. Middels het vertonen van inspirerende documentaires en het aangaan van kritische debatten beoogt het FFF actuele fraudeproblematieken te belichten en de (internationale) bewustwording rondom de impact van fraude te vergroten.

Business Forensics

Het team van BusinessForensics bestaat uit consultants, architecten en developers met vestigingen in Den Haag en Singapore. Wij bieden al sinds 1998 kennis en software voor het monitoren en beheersen van compliance- en integritetisrisico’s, waaronder financieel-economische criminaliteitsrisico’s. Dit doen we het liefst voor banken en verzekeraars die het belangrijk vinden om het vertrouwen van hun klanten terug te winnen en compliance niet zien als ‘noodzakelijk kwaad’, maar sowieso de verplichting voelen om ‘het juiste te doen’. Zodat we als gezamenlijke partners de misdaad, afbreuk en toeval zo ver mogelijk bij hun klanten vandaan kunnen houden.

Het forensische platform (de HQ producten) voorziet in real-time (big) data analyse van netwerken, transacties en risicosignalen. Deze worden op een laagdrempelig manier en binnen een begrijpelijke context gepresenteerd. Daardoor kunnen bedrijven en instellingen deze risico’s vroegtijdig ontdekken en direct maatregelen nemen, die erop gericht zijn de eventuele schade zo veel mogelijk te beperken, en de eventuele verhaalsmogelijkheden te optimaliseren.

Compliance wordt in onze ogen ook aangetoond door ook goed gedrag te meten. Het vertrouwen in ons systeem neemt toe door false positives op de gedetecteerde risico’s te minimaliseren. Daarnaast wordt onnodige (reputatie)schade gereduceerd en de corporate agility sterk verbeterd. Vertrouwen verbetert de prestaties; tussen mens en machine, jong en oud, klant en leverancier

Be Informed

Be Informed is an internationally operating, independent software vendor with an international customer base in Europe, the United Kingdom, USA and the Caribbean. At Be Informed we believe that the automation of knowledge work is the next frontier for productivity improvement. We have therefore created the Be Informed Intelligent Automation and Orchestration platform. A platform based on cognitive reasoning that enables organizations to achieve the highest level of automation by automating business decisions and orchestrating the people, systems and tools needed to make those decisions.

The Be Informed Intelligent Automation and Orchestration platform provides organizations with the capability to transform their existing ICT landscapes, enabling them to (1) improve customer experience by personalizing every customer journey, (2) reduce operational cost by robotizing end-to-end processes and (3) ensure compliance at acceptable costs.