RISKID

Wietse Louwes

RISKID is een risicomanagement tool met de focus op twee aspecten: collaboratie en gebruikersgemak. Wij geloven dat effectief risicomanagement alleen bereikt kan worden door alle stakeholders te betrekken bij het risicoanalyse proces. Met RISKID wordt risicomanagement interactiever en vergroot u het risicobewustzijn van uw organisatie.

RISKID is een onderdeel van TeamSupport, Creating Together B.V. en is een innovatief softwarebureau, dat in samenwerking met wetenschappers en specialisten op het gebied van risicomanagement ontwikkeld is. Met behulp van onze hoogwaardige technologie is het mogelijk een betrouwbare basis te leggen voor besluitvorming en planning op het gebied van risicoanalyses en risicomanagement.

Uit wetenschappelijk (gepubliceerd) onderzoek is komen vast te staan dat de door ons ontwikkelde software op eenvoudige en gebruikersvriendelijke manier toe te passen is.  RISKID levert haar producten en diensten aan de wetenschap, (internationale) overheden, de zorgsector en nationale en internationale ondernemingen.