Grippr

Wietse Louwes

Grippr is een inkoopadviesbureau op e-procurement. De focus van Grippr ligt op het digitaliseren en automatiseren van inkoopprocessen – Procurement made Digital. Grippr gelooft niet in dikke rapporten, wel in pragmatische oplossingen. Al uw inkoopdata gecentraliseerd en op ieder moment inzichtelijk, want inzicht is de eerste stap naar een beter P2P.

Hoe ziet het waarmaken van uw volgende inkoopstap eruit volgens Grippr?

Grippr biedt een totaalpakket aan diensten:

  • Het opstellen van een “Procurement Roadmap”. Na een diepgaande analyse op de werkvloer brengen wij de stappen in kaart die zullen leiden naar efficiënte en digitale inkoop, overzichtelijk en effectief.

Vervolgens zijn er twee opties:

  • U kunt zelf met deze verbeterpunten aan de slag gaan;
  • Of wij ontzorgen u hierin. Dit betekent dat wij samen met u op zoek gaan naar geschikte gedigitaliseerde oplossingen. Bijvoorbeeld met een selectie van het softwarepakket dat het best past bij uw inkoopafdeling.
  • Ook de implementatie van het geselecteerde softwarepakket kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Wij verlaten uw organisatie pas wanneer de software naar de volle 100% tevredenheid werkt.
  • Grippr verliest ook daarna zijn klanten niet uit het oog: wanneer u behoefte hebt aan “coaching on the job” zullen wij u ook na de implementatie van de e-procurement software adviseren en helpen waar nodig.
  • Wilt u nog een stapje verder gaan, dan is Grippr’s “Procurement as a Service” wellicht iets voor u. Op deze manier kunnen organisaties gebieden van hun inkoop outsourcen. Met de online portal behoudt de klant de controle en monitoring.

Grippr – Procurement Made Digital