Permanent Change & Disruption

Dinsdag 20 juni 2017, Jaarbeurs Utrecht, Nederland

Locatie

Het jaarlijkse Compliance & Risk Management Congres vindt plaats in het Media Plaza van de Jaarbeurs te Utrecht. De Jaarbeurs ligt op slechts 5 minuten afstand van het Centraal Station,  heeft eigen parkeergelegenheid en is daardoor uitstekend te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het centraal station, op loopafstand van het historische stadscentrum. Jaarbeurs is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Trein

Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs.

Park & Ride

Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening.

Auto & Parkeren

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein. Deelnemers aan het congres ontvangen een gratis uitrijkaart van de congresorganisatie.

Looproute

Komt u met het openbaar vervoer en weet u niet zeker hoe u naar de juiste locatie van Jaarbeurs loopt? Bekijk dan deze video voor de snelste looproute naar de verschillende locaties.